De lurviga prinsarna

Logga in

Bli medlem | Glömt lösenord?

Bli medlem i vår kundklubb

Thumbnail Image Bloggbild Bloggbild Bloggbild
Bloggbild Bloggbild Bloggbild
Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild Bloggbild

Chewie och Lusen

Publicerat den 1 december 2011 av celesteperez

Jag bor i en etta i Stockholm med mina små prinsar Chewbacca och Lusendorf som är två norska skogkatter på ca ett år. Chewbacca är rödsilver tigré, medan Lusen är svart. Chewie är några månader äldre och har tagit på sig rollen som den lite allvarligare storebrodern. Lusendorf är istället den som är smula galnare.

Båda är väldigt keliga när de har lust och kan ligga och spinna långa stunder utan avbrott. De älskar att leka och brottas gärna med varandra. Men det slutar alltid med att de putsar varandras pälsar. :)


Bli först att kommentera